Yves Pilet Consultancy
Employer brand management

Over Yves

 

Wat kan Yves Pilet voor mijn organisatie betekenen?

YPilet.jpeg

Heb je ooit wel eens gedacht:

"Wie kan mij helpen om de juiste medewerkers te vinden?"

Yves Pilet is degene waar werkgevers inspiratie en kennis vandaan halen voor het versterken van hun employer brand.

Zijn methodiek is de reden waarom Directies, HR- en Communicatie- medewerkers van organisaties zoals SABIC, UWV en het CBS een beroep op hem doen.

 
 
Workshop.jpg

Hoe Yves Pilet je helpt om beter talent aan te trekken en behouden

De meeste recruiters zeggen: “Om het juiste talent aan te trekken en te behouden, moet je een sterk recruitmentbeleid hebben”.

Was het maar zo simpel…

Presentation.png

Ik heb op een harde manier geleerd dat er meer nodig is om talent aan te trekken en behouden dan een sterk recruitmentbeleid. Hoe? Daar kan ik je bij helpen. Met behulp van mijn methodiek laat ik je zien aan de hand van praktische tips, strategie en tools hoe je jouw werkgeversmerk kunt versterken. Geen wollig taalgebruik of abstract advies. Gewoon duidelijk en uitvoerbaar advies dat werkt.

 

Pilet.png

Yves Pilet MBM MSc. Spreker. Auteur. Emloyer branding specialist.

Geeft inzicht en inspiratie op het gebied van employer branding. Hij kan je helpen om sneller en eenvoudiger de juiste medewerkers aan te trekken, motiveren en behouden. Yves Pilet (Maastricht, 1976) is meer dan een decennium bezig met onderzoek naar en het delen van kennis over employer branding. Hij verzorgt presentaties en workshops voor werkgevers in heel Nederland uit alle sectoren en van verschillende groottes. In het verleden heeft hij meegebouwd aan het employer brand van SABIC, een toonaangevende wereldspeler in de petrochemie sector, en de employer branding strategie van UWV, de uitkeringsinstantie van Nederland. Momenteel bouwt hij aan het employer brand van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Hij heeft een eigen methodiek ontwikkeld genaamd Blue Print en is auteur van het Engelstalige boek ‘Boost Your Employer Brand’.

 
Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Not a member? Sign up. Log Out