Inspiratiesessie

Charlemagne.png
We bewegen van het machinetijdperk naar het mensgedreven-tijdperk.
— Yves Pilet tijdens de Internationale ondernemersbijeenkomst te Eupen, België
 
SuzanvanderMolen.png
Gisteren heb ik samen met collega’s de landelijke dag georganiseerd voor alle mensen die zich bezig houden met werven, binden en boeien van artsen. Yves heeft een hele goede inspiratiesessie gegeven en ik merkte dat mensen echt nadachten over wat hij vertelde. Ze vonden zijn verhaal zo goed dat ze meer gebruik willen maken van zijn kennis. Hij heeft het vooral zo goed gedaan, omdat zijn publiek zich ook kwetsbaar durfde op te stellen en open vragen durfde te stellen. Dus complimenten voor Yves en zijn aanpak!
— Suzan van de Molen, Relatiemanager SMZ
 
Ask.jpg
Home_video.png
Retail.png

Situatieschets

De arbeidsmarkt is krap en recruitment alleen is niet meer voldoende. Employer branding is de oplossingsrichting voor werkgevers om moeilijk vervulbare vacatures toch te vervullen. Inzicht in de werking en aanpak van een sterk werkgeversmerk is noodzakelijk.
 

Voor wie?

De sessies zijn geschikt voor:

  • Directeuren en MT leden

  • HR-managers en stafmedewerkers

  • Communicatie-managers & stafmedewerkers

Opties en duur

Afhankelijk van het programma kan een inspiratiesessie (optie 1) worden gegeven van 20 tot 45 minuten. Een inspiratiesessie kan aangevuld worden met een workshop. Dit is de co-creatie sessie (optie 2), waar een dagdeel voor wordt ingeruimd.

Specialist.png
 

Informeer naar de mogelijkheden om Yves als spreker te boeken

Naam *
Naam
Workshopkeuze *
Aantal mensen
Doel van de event, thema, doelgroep, locatie etc.