Yves Pilet Consultancy
Employer brand management

In-company oud

In-company programma en tools

Ontdek je unieke bedrijfscultuur en gebruik deze om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden voor jouw organisatie. Zodra je weet wat jouw organisatie-DNA uitstraalt, zorg je niet alleen ervoor dat je medewerkersloyaliteit verhoogt wordt, maar ook klantloyaliteit, productiviteit en financiële performance.

 
In-company.png
blueprint.jpg
 

Het complete in-company employer brand programma

Middels dit programma versterk je jouw werkgeversmerk van binnenuit. Op basis van de Blue Print methodiek doorloop je de vier fases voor een sterk werkgeversmerk. Iedere fase heeft zijn eigen uitdagen, tools die je kunnen helpen om specifieke uitdagingen aan te pakken en nieuwe kansen te verzilveren. Iedere werkgever, klein of groot, kan deze methodiek toepassen. Het is niet een kwestie van kunnen, maar van willen. Deze methodiek is onder andere toegepast binnen UWV en SABIC.
Momenteel zet Yves Pilet Blue Print in bij het CBS.

 
 
Navigator.png
 
Engine.png
 

Het online onderzoek om te bepalen hoe je medewerkers jou als werkgever zien

Naast het complete programma kun je ook tools los inzetten voor je werkgeversmerk. Met de Navigator tool kun je bepalen hoe jouw medewerkers jouw zien als werkgever. Het online onderzoek gebaseerd op gevalideerde onderzoeksvragen.

De workshop om eenduidig te bepalen wie je als werkgever bent en graag zou willen zijn

Met behulp van deze workshop bepaal je waar je als werkgever voor staat, hoe jouw medewerkers jouw zien en wie je graag zou willen zijn. Hiermee creëer je het vertrekpunt voor je communicatie en het gedrag binnen je organisatie.

 
Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Not a member? Sign up. Log Out