Yves Pilet Consultancy
Employer brand management
Purple.001.png

Welke stappen neem je op te bepalen wie je bent als werkgever?

Gun jij jouw klanten de juiste medewerkers?

Gun jij jouw klanten de juiste medewerkers?

 

Boek dan nu een co-creatie sessie employer branding. In deze sessie nemen we jouw klanten mee in de wereld van employer branding met behulp van een doordacht stappenplan, waardoor zij zich beter kunnen wapenen tegen de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, sneller vacatures kunnen vervullen en beter in staat zijn om hun huidige medewerkers vast te houden.

Co-creatie2a.png
Co-creatie2.png
Co-creatie3.png
 

Voor wie?

De co-creatie sessies zijn geschikt voor organisaties met grote werkgevers of het MKB als klant. Overheidsinstellingen, werkgeversorganisaties en branche-organisaties zijn eveneens geschikt. Doorgaans zijn de volgende personen aanwezig die deelnemen aan een co-creatie sessie:

  • Directeuren en MT leden

  • HR-managers en stafmedewerkers

  • Communicatie-managers en stafmedewerkers

Duur

Voor een co-creatie sessie van 50 personen is een dagdeel gebruikelijk.

Doel van de co-creatie sessie

Leren hoe je op een onderscheidende werkgeverspropositie opstelt om de juiste medewerkers aan te trekken, motiveren en behouden.

Taal

Co-creatie sessies kunnen in het binnen- en buitenland worden georganiseerd. Buitenlandse sessies vinden plaats in het Engels, maar kunnen met behulp van een live vertaler ook in het Duits of Frans worden gegeven.

Opzet

Na een inspiratiesessie gaan de werkgevers in groepen op een interactieve wijze aan de slag. Tijdens de workshop doorlopen ze samen met andere werkgevers de noodzakelijke stappen om tot een geslaagde Employer Value Proposition te komen.

Resultaat

Kennis van alle relevante stappen om een Employer Value Proposition op te stellen voor jouw bedrijf.

 
Karsten_Bulling.png
Yves Pilet en zijn team weten als geen ander hoe je een groep werkgevers kan inspireren en vervolgens kan helpen om de juiste stappen te zetten om medewerkers echt te koppelen aan een onderneming. Uit de co-creatie sessies die zij in het land hebben uitgevoerd in opdracht van UWV zijn werkgevers unaniem lovend. De sessies worden gemiddeld gewaardeerd met een 9.
— Karsten Bulling, Landelijk adviseur UWV
 
Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Not a member? Sign up. Log Out